jueves, 17 de abril de 2008

Però tornarà MARADONA al Maig o Juny...... Por los Huevos Mios....



SUSPÈS EL CATALUNYA-ARGENTINA DE SHOWBOL



El partit, previst per al pròxim 26 d'abril al Pavelló Olímpic de Badalona, no es disputarà a causa que la selecció argentina de veterans i l'empresa promotora, INMUSIC AND MARKETING, S.L., no donen garanties per a poder-lo disputar en la data prevista.

La Fundació retornarà l'import íntegre de les entrades a aquelles persones que ja les havien comprat mitjançant l'adreça electrònica promocioentrades@fcf.cat.

Per causes alienes a la Fundació i la Federació Catalana de Futbol (FCF), lamentem comunicar-vos que el partit de showbol entre les seleccions de Catalunya i Argentina de veterans, que s'havia de celebrar el proper 26 d'abril a les 17.00 hores al Pavelló Olímpic de Badalona, amb la presència de Diego Armando Maradona,


HA QUEDAT SUSPÈS degut a que la selecció Argentina i l'empresa promotora no donen garanties per a poder-lo disputar en la data prevista.


Davant aquesta circumstància la Fundació i la FCF han decidit resoldre l'acord de col·laboració amb l’empresa INMUSIC AND MARKETING, S.L. organitzadora i responsable d'aquest partit.


Per aquest motiu queden anul·lades totes les reserves realitzades mitjançant l'adreça electrònica promocioentrades@fcf.cat i preguem a aquelles persones que hagin realitzat l’ingrés corresponent ens facilitin, mitjançant aquest mateix correu, el més aviat possible, un número de compte corrent per a retornar l'import íntegre de les entrades.


Lamentem aquesta circumstància un cop més aliena a la nostra voluntat.


Per a qualsevol aclariment, no dubtin a trucar-nos.


FUNDACIÓ PRIVADA CATALANA DE FUTBOL


93-368.28.33

No hay comentarios: